Az Otthon Centrum miskolci irodájában a Széchenyi u 21-23 szám alatt, a Nemzeti Színház jegypénztára mellett, kellemes környezetben, könnyen megközelíthető helyen szeretettel várjuk Önt is! 2008 őszén,-a válság elején-, történt megjelenésünk óta nagy utat jártunk be. Országos hálózattal bíró irodát nyitni a leépülő és azóta is hol stagnáló hol emelkedő ingatlan piacon nem kevés eltökéltséget, hivatástudatot és kitartást kívánt valamennyi kollégánktól, de az idő bennünket igazolt. A befektetett munka meghozta a gyümölcsét. Mára irodánk a miskolci ingatlanpiac megkerülhetetlen részévé vált.

Lendületünk a korábbi nem várt gazdasági események ellenére sem hagyott alább így 2019 őszén Miskolcon a Hunyadi utca 8.  szám alatt megnyitottuk második irodánkat, mely magán viseli a mai kor design elemeit is.

Az Otthon Centrum heves megyei egri irodájában a Jókai u 5 szám alatt, a Dobó tér közvetlen közelében szintén szinte családi környezetben, könnyen megközelíthető helyen szeretettel várjuk Önöket!